Humagics engagemangscafé
19 maj / 2 juni

Engagemanget hos ”Ledarsnitte” – påverkar resultatet på sista raden
Anmäl dig nu via formuläret

Hur och vad?

Hur högt är engagemanget hos ledarna i din organisation? Vad beror det på och hur kan ni jobba för att stärka engagemanget hos ledarna?

Under vårt engagemangscafé erbjuder vi dig att ta tempen på ”ledarsnittes” engagemang i din organisation. Värdet du får kommer garanterat skapa insikter och väcka tankar!

Engagemanget hos organisationens ledare har en hög påverkan på engagemanget hos medarbetarna och där igenom på verksamhetens resultat.

Enligt Gallup kan skillnader i engagemangsnivåer mellan olika grupper på samma företag bero på upp till 70% på ledaren. Så ledarnas egna engagemang för affären och för att leda andra kommer vara helt avgörande. 

För vem?

Humagics populära engagemangscafé vänder sig till modiga ledare som vill rikta och stärka engagemanget för affären i sin organisation. Temat varierar. Tidigare har vi pratat om att mäta och rikta engagemanget och hur fokus på engagemang istället för resultat gjorde en enorm skillnad på intäkter och resultat. Välkommen!

Humagic-engagemangscafe-660.png

Datum, tid och plats

  • Alternativ 1: fredag 19 maj 2017 kl 12.00-13.00
  • Alternativ 2: fredag 2 juni 2017 kl 12.00-13.00 (fåtal platser kvar)
Vi öppnar 11.45 och serverar dig soppa och macka från vårt favoritcafé. Plats: Humagics kontor på Sankt Eriksgatan 63 på Kungsholmen i Stockholm.

Frågor i fokus under lunchen

  1. Vad är det som påverkar allas vårt engagemang för jobbet vi ska utföra?
  2. Hur kan vi som ledare påverka vårt eget engagemang för uppgiften att engagera, leda och utveckla våra medarbetare?

Värdar